Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na  web stranici Turističke zajednice Područja Četiri rijeke. Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Turistička zajednica Područja Četiri rijeke smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Turistička zajednica Područja Četiri rijeke smatra i sve pridružene stranice koji pripadaju domeni tzp4rijeke.hr.

Turistička zajednica Područja Četiri rijeke zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmjeniti Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice tzp4rijeke.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni tzp4rijeke.hr je poticanje i iniciranje razvoja, unapređivanje postojećeg turističkog proizvoda, iniciranje razvoja novih turističkih proizvoda Područja Četiri rijeke, na način da upravlja destinacijom na razini grada Duge Rese, te Općina Barilović, Bosiljevo, Generalski Stol i Netretić, promocija turističkog proizvoda Područja Četiri rijeke, razvijanje svijesti o važnosti i gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma, te potrebi i važnosti očuvanja i unapređenja svih elemenata turističkog proizvoda, a osobito zaštite okoliša te prirodne i kulturne baštine sukladno održivom razvoju.

Turistička zajednica Područja Četiri rijeke se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Turistička zajednica Područja Četiri rijeke nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Zajednica ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Turističke zajednice Područja Četiri rijeke ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o proizvodima i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama tzp4rijeke.hr  smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Turistička zajednica Područja Četiri rijeke i web stranica rwww.tzp4rijeke.hr  ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Turistička zajednica Područja Četiri rijeke polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici tzp4rijeke.hr. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Turistička zajednica Područja Četiri rijeke).

Ukoliko smatrate da je Turistička zajednica Područja Četiri rijeke povrijedila vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Turistička zajednica Područja Četiri rijeke se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

PRAVILA PRIVATNOSTI

PRAVILA PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti objašnjava kako koristimo osobne podatke koje prikupimo o vama kada koristite našu web stranicu.

01.  Nikada nećemo koristiti vaše podatke za slanje spam email poruka.

02. U bilo koje vrijeme možete zatražiti prekid email komunikacije.

03. Imate pravo zatražiti brisanje bilo kojih vaših podataka.

04. Nikada nećemo prodati, iznajmiti, objaviti ili distribuirati vaše osobne podatke.

05. Podaci su odgovornost, zato prikupljamo samo neophodne podatke koji nam omogućuju lakšu komunikaciju.

PROPISI O PRIVATNOSTI

Turistička zajednica Područja Četiri rijeke u skladu s internim procesima i sustavima dizajnirana je u skladu sa sljedećim pravilima:

  • Direktiva EU o zaštiti podataka 1995. (DPD)
  • Opća uredba EU o zaštiti podataka 2018. (GDPR)

Usklađenost web stranice s ovim propisima vjerojatno će značiti sklad s zaštitom podataka i privatnosti zakonodavstva diljem svijeta.

Ako niste sigurni o našoj sukladnosti u vašoj zemlji, molimo da nas kontaktirate na email: iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

KONTAKTNI OBRASCI

Prikupljamo sljedeće podatke o vama prilikom ispunjavanja kotakt obrasca ili web upita kada se informirate o našim uslugama:

  • Ime i prezime
  • Email
  • Ostale informacije koje se tiču vašeg upita

Ove informacije su pohranjene u našem sustavu radi lakše komunikacije dok traje status klijenta.

WEB PRAĆENJE POSJETILACA

Kao i većina web stranica, tako i naša koristi Google Analytics. Ovaj alat prikuplja podatke u anonimnom obliku, uključujući i broj posjetilaca na web stranici, otkud su posjetioci došli i koje se stranice posjetili. Mi koristimo informacije kako bi bolje razumjeli posjetioce u interakciji s našom web stranicom.

KAKO ĆEMO KORISTITI VAŠE PODATKE

Mi prikupljamo vaše kontakt podatke isključivo kako bi razumjeli vaše potrebe te vam pružili bolju uslugu. Također ih koristimo za bolju komunikaciju prilikom pružanja naših usluga. Ako navedeni servis želite isključiti možete to učiniti na linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

KOLAČIĆI

Kolačići su dio koda koji omogućuju web poslužitelju prepoznavanje i praćenje aktivnosti na web pregledniku.

Postavke možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

PRISTUP PODACIMA, IZMJENA PODATAKA ILI BRISANJE OSOBNIH PODATAKA

  • Možete od nas zatražiti da vaše podatke ne koristimo za kontaktiranje.
  • Možete od nas zatražiti brisanje svih vaših osobnih podataka.
  • Možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu vaših osobnih podataka.
  • Da bi ostvarili bilo koji od ovih zahtjeva kontaktirajte nas e-mailom  iOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SIGURNOST

Zalažemo se da vaši osobni podaci ostanu sigurni. Da bi spriječili neovlašten pristup vašim osobnim podacima poduzeli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i upravne postupke za zaštitu vaših podataka.

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI?

Molimo da nas kontaktirate na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. u slučaju bilo kakvih upita o našoj politici zaštite osobnih podataka koje čuvamo o vama.

 

 

 

 

Image

TURISTIČKA ZAJEDNICA PODRUČJA ČETIRI RIJEKE
Park dr. F. Tuđmana 3, 47250 Duga Resa
OIB: 86236052428

Tel. +385 (47) 844-752
Mob.+385 (95) 976 5600
Mob. +385 (95) 3844 752
 
E-mail: info@tzp4rijeke.hr
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 15:00
ISTRAŽITE
INFO KUTAK
LINKOVI
Image
Image
Image
Image
Image
Image