GRIN RUN 2020

Ovogodišnja Duga Resa GRIN Run atletska je utrka ukupne duljine 10.000 m ili 3.000m. Ovisno o vašem izboru ili spremi. S obzirom na trenutnu situaciju, utrka neće biti održana u klasičnom smislu, nego svatko od prijavljenih natjecatelja može u periodu od 20. lipnja 2020. subota od 0:00 pa sve do 21. lipnja 2020. nedjelja do 23:59 istrčati navedenu dionicu i svoj rezultat, zajedno s pripadajućim dokazom poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Trčati se može svugdje - na cesti, u prirodi, na stazi, u kući ili teretani na traci. Izbor je vaš. I duljina dionice je vaš izbor. Samo je potrebno da je istrčite u navedenom razdoblju i podatke pošaljete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - naslov maila GRIN Run 2020, a šaljite ga s istog maila koji ste naveli u prijavi kako bi se rezultati mogli što prije povezati. 

VAŽNO: 

Svi koji trče trebaju svoj rezultat poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi im bili priznati rezultati. Dok istrčane utrke je slanje fajla s istrčanom dionicom i vremenom. Priznaju se svi sportski programi koji se mogu skinuti s trgovina play za mobitel ili bilo koja aplikacija koju imaju sportski satovi (Suunto, Garmin, Polar, Samsung i ostali "smart watch" satovi). Priznaje se naravno i dionica otrčana na traci za trčanje i dobrodošli su svi sportaši i pojedinci koje svoje vrijeme moraju provesti u samoizolaciji.

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 14 godina.

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana po objavi neslužbenih rezultata. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni. Startni paket po završetku šaljemo poštom na navedenu adresu, a kome je draže, može i osobno preuzeti isti u prostorijama Turističke zajednice područja 4 rijeke u Duga Resi

Nagrade

Troje najbržih muškaraca i žene na svakoj od dionica nagrađujemo nagradama sponzora.

Dodatno nagrađujemo tri „najzelenije fotografije“. Kako je osnovna ideja GRIN Runa jedna prava, zelena, utrka uz rijeku Mrežnicu, tako želimo da ostane i u ovom poluvirtualnom svijetu. Tri vaše najzelenije trkačke fotografije nagrađujemo s nagradama sponzora.

 

Prijave su otvorene do 10. lipnja 2020. i valjane su po primitku uplate.

PRIJAVI ME!!!


Ispis