Upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav

Novosti Hitova: 854

Poštovani,

s obzirom na situaciju s koronavirusom (COVID-19), pripremili smo upute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor sustav kako bi se cjelokupna procedura registracija i prijava mogla odraditi online. Navedene upute su Vam dostupne za daljnju komunikaciju s korisnicima. U ovom trenutku prije svega je važna zdravstvena zaštita te se poduzimaju sve mjere kako bi se smanjila mogućnost širenja COVID-19.

Za vašu daljnju komunikaciju s korisnicima, ovim putem želimo naglasiti i da se sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske preporučuje svim građanima Republike Hrvatske koji su u proteklih nekoliko dana napustili svoje prebivalište, da se u isto vrate ukoliko za to imaju mogućnost. Ukoliko se odluče ipak ostati u mjestu privremenog boravka, isti se dodatno pozivaju da poštuju propise te se prijave putem eVisitora i to:

Za sva dodatna pitanja tehničke naravi vezano uz novi proces registracije u eVisitor, možete se kao i dosad javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za ostala pitanja, možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOKUMENT

Ispis